Ihastuttava paljastus – Jukka Hilden ja Chachi Gonzales saavat toisen lapsensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmaa valloittaneista Duudsoneista tunnetuksi tullut Jukka Hildén ja hänen vaimonsa Chachi Gonzales saivat taannoin perheenlisäystä kun heidän tyttärensä syntyi marraskuussa 2019. Tänään Jukka paljasti iloisen perheuutinen, sillä pari saa toisen yhteisen lapsensa.

Ihastuttavan kuvasarjan yhteydessä pariskunta paljastaa, että tytär Sophia Rose tulee pian isosiskoksi. Tyttärellä on käsissään ultraäänikuvia tulevasta pienokaisesta. Päivitys huokuu positiivisuutta ja perheonnea.

Chachi Gonzales on Yhdysvalloissa tunnettu tanssija, jonka I.aM.mE -tanssiryhmä valittiin voittajaksi vuonna 2012 America’s Best Dance Crew -kilpailussa. Gonzales on myös näytellyt ja esiintynyt uransa aikana musiikkivideoilla ja hyytävässä Light as a Feather -trillerissä.