Kim Kardashianin ja Kanye Westin avio-ongelmia puidaan Kardashianit-sarjassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian ja Kanye West erosivat tammikuun alussa yli kuusi vuotta kestäneen avioliiton päätteeksi. Pari on ollut julkisuudessa melko vaitonainen erosta, vaikka arvatenkin fanien ja median spekulaatio aiheen ympärillä on käynyt kuumana.

Kim Kardashianin ja Kanye Westin suhdetta tullaan kuitenkin pian puimaan televisiossa. Page Six -sivuston mukaan parin eroon johtaneet avio-ongelmat ovat nimittäin tapetilla myöhemmin tänä vuonna alkavan Kardashianit-realitysarjan viimeisellä kaudella. Ohjelman halutaan loppuvan kohahduttavissa merkeissä, ja sarjassa tullaan näkemään kohtauksia joissa Kim avautuu avioliitostaan.

Kardashianit-sarjan tuotannossa mukana olleiden on täytynyt kirjoittaa sopimus, jossa heitä kielletään paljastamasta yksityiskohtia kulisseista ennen jaksojen esittämistä. Parhaillaan Kanyen ja Kimin kerrotaan käyvän neuvotteluja avioeron ehdoista. Pariskunnalla on neljä yhteistä lasta, 7-vuotias North, 5-vuotias Saint, 3-vuotias Chicago ja 20-kuukautinen Psalm.