Verohallinto tempaisi somessa – julkaisi hulvattoman meemikuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Joe Bidenin virkaanastujaisten tähdeksi nousi yllättäen Bernie Sanders, joka istua kyhjötti tilaisuudessa tuolillaan hanskat kädessä ja maski kasvoillaan. Kuva lähti välittömästi elämään omaa elämäänsä sosiaalisessa mediassa ja tavoitti luonnollisesti nopeasti myös Suomen.

Tuhansien Bernie-meemien piste iin päälle nähtiin tänään, kun muutenkin mainiosta somettamisestaan tunnettu Verohallinto julkaisi Twitterissä kuvan Sandersista odottamassa vuoroaan verotoimistossa. Taidokkaan meemin yhteydessä verohallinto totesi, että nyt tulee välttää verotoimistossa asiointia. Lisäksi muistutettiin, että verotoimistossa ei tule asioida, jos on sairas, palannut ulkomailta tai kuuluu riskiryhmään.