Nikki Bellalla ja Artem Chigvintsevillä ryppyjä rakkaudessa – pariterapia on nostanut esiin ongelmia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nikki Bella on amerikkalainen kaunotar, joka tunnetaan hänen WWE-painijataustastaan. Sittemmin 37-vuotias nainen on kuitenkin jäänyt ammattipainijan uraltaan eläkkeelle ja siirtynyt muiden töiden pariin. Omassa realitysarjassa esiintynyt ja kirjan kirjoittanut Nikki Bella keskittyy tällä hetkellä perheeseensä ja pieneen poikaansa.

Nikki Bella sai miehensä Artem Chigvintsevin kanssa heinäkuussa pojan, jolle pariskunta antoi nimeksi Matteo. Pian synnytyksen jälkeen pariskunta aloitti yhdessä pariterapian, koska he halusivat Bellan mukaan ennaltaehkäistä ongelmia, joita perheen arjessa saattaisi syntyä.

Aviopari aloitti pariterapian sen vuoksi, että he eivät koskaan tulisi olemaan siinä tilanteessa, että heillä olisi vaikeaa. Nyt Nikki Bella on paljastanut People-sivuston mukaan, että yksi syy pariterapiaan on ollut miehen äänensävy. Kun Artem Chigvintsev stressaantuu, hänen äänensävynsä muuttuu merkittävästi eikä mies edes itse huomaa ongelmaansa vaimonsa mukaan.