Rihanna tanssi kameralle alusvaatteisillaan – viettelevä video verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rihanna tunnetaan paitsi poptähtenä, myös omista Fenty ja Savage X Fenty -muotimerkeistään. Siinä missä Fenty kattaa laajamittaisesti erilaisia vaatteita ja asusteisiin, keskittyy Savage X Fenty erilaisille kehotyypeille suunniteltuihin alusvaatteisiin.

Rihanna on tarjoillut esimakua Savage X Fentyn tulevasta ystävänpäivän mallistosta esittelemällä uutuuksia itse. Poptähti julkaisi sosiaalisessa mediassa rohkean videon, jossa hän tanssii kameran edessä mustissa alusvaatteissa kädessään lasillinen samppanjaa. Videon päätteeksi Rihanna iskee kameralle silmää.

Vaikka Rihanna nähdään usein esittelemässä itse merkkinsä uutuuksia, ei hän ole ainoa kuuluisuus joka on nähty Savage X Fentyn kuvissa, catwalkeilla ja videoissa. Niissä ovat esiintyneet muun muassa Bella Hadid, Lizzo, Cara Delevingne, Big Sean ja Travis Scott.