Rita Ora paljasti äitinsä salaisen reseptin – näin herkullinen Penne all’Arrabbiata syntyy

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on tehnyt menestyksekästä artistin uraa jo noin kymmenen vuoden ajan. 29-vuotias nainen vietti koronakevään maaseudulla Iso-Britanniassa ja työsti tulevaa albumiaan. Nyt tähti laittaa ruokaa ELLE-sivuston julkaisemalla videolla.

Rita Ora on suostunut paljastamaan ELLE-lehden seuraajille hänen äitinsä herkullisen reseptin, jonka avulla pennepasta-ateria syntyy. Aluksi Rita Ora valmistaa itselleen tequiladrinkin, minkä jälkeen hän on valmis laittamaan ruokaa. Tämän annoksen valmistamiseen tarvitaan aikaa vain noin kymmenen minuuttia.

Koko ruoka syntyy sinä aikana kun pasta keittyy. Pennepastan poristessa kattilassa Ora pilkkoo valkosipulin, jonka hän kuullottaa pannulla oliiviöljyssä. Sitten hän pilkkoo chilipaprikan ja tomaatteja ja heittää myös ne pannulle.

Rita Ora lisää kastikkeeseen vielä basilikaa ja maustaa sen suolalla ja pippurilla. Lopuksi nestettä lisätään kumoamalla kastikkeeseen purkillinen tomaattimurskaa. Kun pasta on kypsynyt, se lisätään kastikkeen sekaan ja käännellään. Tarjoilun aikana pasta-annoksen päälle voi lisätä vielä parmesaanijuustoa ja tuoreita basilikan lehtiä.