Jessica Alba osallistui vegaaniselle patikointilomalle – tunsi vaikutukset jo 5 päivässä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jessica Alba tunnetaan monista suurista elokuvarooleista, joista suosituimpia ovat muun muassa roolit Sin City ja Fantastic Four -elokuvissa. 39-vuotias tähti toimii myös yrittäjänä, minkä lisäksi hän on kolmen lapsen äiti. Tähti kaipasi taukoa kiireisestä arjestaan, minkä vuoksi hän päätti suunnata ystävänsä kanssa lomalle.

Jessica Alba julkaisi hänen YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään millaiselle matkalle hän lähti ystävänsä Kelly Sawyerin kanssa. Naiset päättivät panostaa vapaapäiviensä aikana terveyteen, minkä vuoksi he valitsivat valmiiksi suunnitellun lomapaketin, joka sisälsi paljon patikointia ja vegaanista ruokaa.

Vegaaninen patikointiloma kestä viisi päivää, joista jokaisena päivänä naiset suorittivat raskaan patikointireitin ja söivät terveellisesti. Lomaan kuului myös hyvin aikaiset puoli viiden herätykset, jotka eivät näyttäneet sopivan kummallekaan naiselle. Alba ja Sawyer pitivät lomaansa kuitenkin onnistuneena ja kokivat, että he saivat kokea todellisia terveyshyötyjä jo viiden päivän aikana.