Mies törmäsi uudella autolla peuroihin – sitten onni kääntyi kertaheitolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus tuuri voi vaihdella elämässä melkoisella tavalla. Tämän sai huomata eräs Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa asuva mies, jonka huono onni käänty odottamattomalla tavalla.

Anthony Dowe kertoo törmänneensä työmatkalla uudella autollaan kahteen tietä ylittäneeseen peuraan, minkä pilasi hänen päivänsä. Töiden jälkeen mies meni nukkumaan ja jätti ostamansa lottokupongit tarkistamatta. Seuraavana päivänä Dowea odotti yllätys, sillä yksi niistä osoittautui miljoonan dollarin voittokupongiksi.

Dowen tuuri paljastui pian vielä luultua paremmaksi, sillä Megaplier-kertoimen ansiosta voittosumma muuttui kaksinkertaiseksi. Mies nouti maanantaina voittosummansa, joka oli verojen jälkeen 1,4 miljoonaa dollaria. Dowen kertoo AP-uutistoimistolle aikovansa korjauttaa voittosummalla vanhempiensa kodin, oman autonsa ja maksaa sisarentyttärensä auton.