Taika on uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja – kaikki tuotteet vegaanisia

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Suomen Vantaalla valmistuu kotimaista Taika-sarjan luonnonkosmetiikkaa. Yhtiön mukaan tuotteita valmistava tehdas käyttää pelkästään sataprosenttisesti uusiutuvaa sähköä, eikä siitä tule heidän mukaansa hiilidioksidi päästöjä.

– Periaatteisiimme kuuluu luonnon kunnioitus ja suojeleminen. Tuotteissamme ei ole mitään eläinperäisiä ainesosia, eikä niitä myöskään ole testattu eläimillä, Taikaa markkinoiva suuryhtiö Oy Transmeri Ab tiedottaa.

Tuotesarjan kerrotaan olevan hiilineutraali, avainlipulla varustettu ja omaavan Cosmos Naturalin sertifikaatin, joka takaa ympäristöystävällisyyden läpi koko ketjun. Taikan ihonhoitosarjan tuotteet ovat Suomessa luonnollisista raaka-aineista valmistettuja ja kaikkien hinnat ovat alle kymmenen euroa.