Paris Hiltonin näyttävä kuva sekoitti fanien päät: ”Rakkauden kuukausi”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiiritähti Paris Hilton on juhlistanut helmikuun alkamista ja ystävänpäivän lähestymistä. Tähti jakoi Instagramissa rohkean ja glamour-henkisen kuvan, joka oli selkeästi hänen seuraajiensa mieleen.

Paris Hilton poseerasi tuoreessa kuvassaan alusvaatteiden virkaa toimittaneissa ruusujen terälehdissä. Otos hehkui vanhan ajan glamour-jenkeä tähden kiharrettuja blondeja hiuksia ja meikkiä myöten. Kuva keräsi nopeasti yli miljoona tykkäystä.

– Hei vaan, helmikuu! Rakkauden kuukausi, Paris Hilton kirjoitti.

Paris Hilton oli hiljattain otsikoissa myös paljastettuaan, että hän suunnittelee perheenlisäystä poikaystävänsä Carter Reumin kanssa. Tähti kertoi aloittaneensa sitä varten jo IVF-hoidon Kim Kardashianin innoittamana.