Seiska: Maisa Torppa ihastui lentäjään – mies kiistää kaiken

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Skandaalilehti Seiska näyttää ottaneen Maisa Torpan kohteekseen paljastusotsikoita myydessään. Nyt lehden tietoon on tullut, että lentoemäntänäkin työskennellyt Maisa Torppa olisi ihastunut lentäjään. Hän on hehkuttanut miestä jo viime kesänä.

Lentäjä on kiistänyt täysin ihastumisen olevan molemminpuolista. Seiskan artikkelin mukaan mies on todella järkyttynyt väitteestä. Maisan lähipiirissä olleet ovat sanoneet naisen kertoneen ihastumisestaan jo viime vuonna ja asia on ollut alalla yleisesti tiedossa.

Maisa Torpan lähipiirissä on ollut ikäviä sotkuja viime vuodesta asti. Aiemmin juoruttiin, että nainen olisi yrittänyt iskeä kaasona olleen ystävänsä aviomiestä. Välit Maisaan katkaisseet ihmiset tekevät kaiketi tiivistä yhteistyötä sensaatiotoimittajien kanssa, koska hänen elämänsä tuntuu olevan nyt kestoaiheena otsikoissa.