Aikuisviihdetähti riisuttuaan kuin ihmiskarkki – jo 3,8 miljoonaa seuraajaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Unkarilainen Aletta Ocean on oikealta nimeltään Dóra Varga. Hän nousi kuuluisuuteen Miss Unkari -kilpailusta, mutta siirtyi nopeasti voiton jälkeen aikuisviihteen pariin. Nainen toimii nykyisin yrittäjänä.

Aletta Ocean esittelee vartalonsa suloja ainoastaan omistamillaan nettisivustoilla. Hän on kuvannut itseään yksinoikeudella pian neljän vuoden ajan. Tämä on ilmeisesti kannattanut, sillä hän elää luksustyylistä elämää.

Hänellä on nykyään Instagramissa yli 3,8 miljoonaa seuraajaa, ja määrä kasvaa kohisten. Eikä vähiten siksi, että hän on julkaissut viime aikoina kuvia, joissa on paljaat pakarat edustettuina. Hän näyttää mallia omasta tyylistään stringipeppu paljaana.

Penthouse-lehden mallina työskennellyt Aletta Ocean on 33-vuotias. Hän on korjaillut ulkonäköään plastiikkakirurgian avulla, mutta vierailee säännöllisesti myös kuntosalilla. Hän kertoo treenaavansa kuusi kertaa viikossa.