Bebe Rexhan väitettiin kuolleen huumeiden yliannostukseen – ilmoitti olevansa elossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Bebe Rexhan fanit saattoivat hiljattain järkyttyä sosiaalisessa mediassa levinneiden huhujen ansiosta. Yhdysvaltalaisen laulaja-lauluntekijän väitettiin nimittäin internetissä levinneissä julkaisuissa kuolleen huumeiden yliannostukseen.

Bebe Rexhan fanit voivat kuitenkin huokaista helpotuksesta, sillä tähti ei ole kadonnut minnekään. Laulaja kommentoi huhuja itse Twitter-tilillään. Hän totesi vain pitäneensä hieman taukoa sosiaalisesta mediasta.

– Jessus, olen poissa netistä kolme päivää. Yhtäkkiä en ole ainoastaan kuollut, vaan kuollut huumeiden yliannostukseen?!?!, Rexha twiittasi.

Myöhemmin tähti vitsaili olevansa haamu ja kirjoittavansa twiitin lukijan makuuhuoneen kaapista. Bebe Rexha työstää parhaillaan toista pitkäsoittoaan. Levyltä saatiin jo esimakua lokakuussa julkaistulla Baby, I’m Jealous -kappaleella, jossa vierailee Doja Cat.