Lemmikki vaatii hierontaa – ei anna omistajan lopettaa hellimistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit voivat olla hyvin hellyydenkipeitä siinä missä ihmisetkin. Nyt YouTube-videolla nähdään suloinen tilanne, jossa koira ei anna omistajansa lopettaa sen korvien hieromista vaan vaatii jatkuvasti miestä jatkamaan.

Videolla nähdään Cocoa-niminen koira, joka istuu sängyllä. Mies hieroo koiran kumpaakin korvantaustaa, mistä koira näyttääkin nauttivan suuresti. Aina kun mies lopettaa hieromisen, koira pysäyttää miehen ja pyytää tassullaan häntä jatkamaan hieromista.

Eläimet ovat monesti todella taitavia rapsutusten kerjäämisessä ja osaavat vaatia kekseliäillä tavoilla ihmisiltä huomiota. Videolla nähtävä tapaus on oppinut ilmaisemaan tahtoaan niin selvästi, että omistajat varmasti ymmärtävät heti mitä Cocoa haluaa.