Florence + The Machine -laulaja jo 7 vuotta absolutistina – juhlii nyt raittiuttaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen Florence + The Machine -bändi on niittänyt menestystä ympäri maailmaa. Yhtyeen ehdottomia kultavuosia olivat etenkin 2010 ja 2011, jolloin yhtye julkaisi useita hittejä sisältäneet Lungs ja Ceremonials -nimiset albuminsa. Uusin High As Hope -levy ilmestyi vuonna 2018.

Nyt bändin laulaja ja keulahahmo Florence Welch on avautunut julkisuudessa raittiudestaan. Nainen juhlisti sosiaalisessa mediassa hänelle tärkeää merkkipäivää, jolloin hänelle tuli täyteen seitsemän vuotta elämää raittiina. Nainen julkaisi päivän kunniaksi kuvan, jossa numero seitsemän oli maalattu punaisen sydämen keskelle.

Julkaisunsa myötä 34-vuotias Florence Welch haluaa lähettää tukensa kaikille, jotka kamppailevat päihderiippuvuuksien kanssa tällä hetkellä. Nainen kertoo ymmärtävänsä kaikkia, jotka kokevat olonsa tällä hetkellä huteraksi oman raittiutensa kanssa oli kyse sitten alkoholista tai huumeista. Hän kuitenkin rohkaisee ihmisiä olemaan luovuttamatta vaikeina hetkinä.