Britney Spearsin ex-aviomies pidätettiin rattijuopumuksesta ja huumeista – olivat naimisissa vain 55 tuntia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jason Alexander muistetaan poptähti Britney Spearsin lyhytaikaisena ex-aviomiehenä. Pari ehti olla naimisissa vain parin päivän ajan vuonna 2004 ennen eroaan. Nyt Alexander on noussut otsikoihin hieman toisenlaisissa merkeissä.

Jason Alexander pidätettiin Yhdysvaltojen Nashvillessa 26. tammikuuta. 39-vuotiasta syytetään rattijuopumuksesta, huumeiden käyttöön tarkoitettujen välineiden käytöstä ja reseptilääkkeiden laittomasta hallussapidosta. Alexander oli Page Six -sivuston mukaan myös kieltäytynyt puhalluttamisesta poliisin pysäytettyä hänet.

Jason Alexander ja hänen lapsuudenystävänsä, poptähti Britney Spears menivät naimisiin Las Vegasissa tammikuussa 2004, mutta mitätöivät liiton vain 55 tuntia myöhemmin. Mies pidätettiin viimeksi vuonna 2015 tyttöystävän pahoinpitelystä. Alexander oli taannoin otsikoissa myös osallistuttuaan Donald Trumpin kannattajien mielenosoitukseen Washintonissa 6. tammikuuta, joskaan häntä ei nähty kongressitaloon tunkeutuneiden joukossa.