Supermalli Elsa Hosk upeissa alusvaatekuvissa – vajaa viikko laskettuun aikaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk odottaa tällä hetkellä esikoistaan hänen poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tähti on paljastanut faneilleen odottavansa tyttöä ja julkaissut upeita kuvia sosiaalisessa mediassa, minkä avulla fanit ovat voineet myötäelää tähden odotusaikaa.

Elsa Hosk julkaisi nyt upeita kuvia, joissa hän esittelee paljasta raskausvatsaansa. 32-vuotias tähti hehkuu kuvissa upeissa pitsialusvaatteissaan ollessaan viimeisillään raskaana. ”Pieni enkeli, emme malta odottaa sinun tapaamistasi”, tuleva äiti kirjoittaa kuvatekstissään. Hoskin laskettuun aikaan on enää vajaa viikko.

Elsa Hoskin viime vuosi on ollut täynnä muutosta. Pariskunta päätti perustaa perheen, minkä lisäksi he muuttivat New Yorkin asunnostaan Los Angelesiin rauhalliselle seudulle omaan omakotitaloon. Elsa Hosk onkin viime kuukausien aikana asettunut taloksi uuteen kotiinsa ja sisustanut sekä valmistellut kotia tulevaa pikkuista varten.