Kourtney Kardashian paljasti pieneen menneen biksukuvansa – näyttää silti hyvältä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja Poosh-hyvinvointisivuston perustaja Kourtney Kardashian kehotti viime viikolla fanejaan olemaan iloisia siitä, että hänen bikinikuvien tulvansa ei ole ollut vielä ohi. 41-vuotias perheenäiti on jatkanut edelleen samalla linjalla ja jakanut itsestään jälleen näyttäviä vähäpukeisia kuvia.

Kourtney Kardashian on julkaissut Instagram-kanavallaan kuvia, joissa hänet nähdään näyttävissä mustissa lateksibikineissä. Filmikameralla otetut kuvat ovat menneet pieleen ja eräässä kuvassa näkyy myös puoliksi naisen ystävä Anastasia Karanikolaou. Kuvien päällekkäisyys näyttää kuitenkin siltä kuin kuvia olisi tarkoituksella muokattu, ja myös Kourtney Kardashian pitää lopputuloksesta.

Kardashianin siskokset ovat viime viikon aikana olleet lähimpien ystäviensä ja lastensa kanssa rentouttavalla lomalla monien julkkisten suosimilla Turks- ja Caicossaarilla. Sisarukset ovat julkaisseet loman aikana mitä upeampia kuvia, joissa on nähty miten kaunottaret ovat nauttineet trooppisesta lämmöstä, kauniista maisemista ja luksushuvilansa tarjoamista puitteista.