Russell Brand muisteli avioliittoaan Katy Perryn kanssa: ”Minä todella yritin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen koomikko ja kirjailija Russell Brand oli poptähti Katy Perryn kanssa naimisissa vuodesta 2010 lähtien 14 kuukauden ajan. Brand on tällä hetkellä naimisissa 33-vuotiaan Laura Gallacherin kanssa ja heillä on myös yksi yhteinen lapsi, Mabel Brand.

Nyt Russell Brand on muistellut avioliittoaan poptähti Katy Perryyn. Brand kertoi In Touch Weekly -sivuston mukaan, että hän todella yritti saada avioliiton toimimaan. Tähti myös paljasti, että hänellä on pelkkiä positiivisia tunteita jäljellä poptähden suuntaan.

Katy Perryn kokemukset miehestä ja heidän erostaan ovat hieman toisenlaiset. Katy Perry on kertonut olleensa todella rakastunut Brandiin, joka lopulta ilmoitti ottavansa naisesta avioeron tekstiviestin välityksellä. Katy Perryn mukaan tämä oli merkittävä hetki hänen elämässään, koska silloin hänen idealistinen ajatusmaailmansa musertui.