Kim Kardashian vihjasi tyttärensä maalanneen upean maisemataulun – fanit epäilevät väitettä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monien muiden vanhempien tavoin Kim Kardashian hehkuttaa mielellään jälkikasvunsa kykyjä. Hän on muun muassa kuvaillut vanhinta tytärtään, North Westiä erittäin älykkääksi, ja kertoo lapsen olevan toistuvasti vanhempiaan ovelampi.

Kim Kardashianin tuorein tyttären taitoihin liittyvä väite on saanut hänen faninsa kohottamaan kulmakarvojaan. Tähti jakoi Instagramissa kuvan vuoristomaisemaa esittävästä maalauksesta. Kuvatekstissä hän vihjasi 7-vuotiaan Northin maalanneen taulun kuvaillen tytärtään pikku taiteilijakseen.

Arvatenkin osa Kim Kardashianin faneista suhtautui vähintäänkin epäluuloisesti väitteeseen ala-asteikäisen lapsensa taiteellisista kyvyistä. Toisaalta osa piti mahdollisena, että lapsi kykenisi maalaamaan kuvassa nähdyn työn mikäli hänellä on ollut koko ikänsä pääsy laadukkaaseen taideopetukseen ja maalausvälineisiin. Valitettavasti Kim ei ole selventänyt, oliko kyseessä vitsi vai väittikö hän tosissaan Northin maalanneen maisemataulun.