Kristin Cavallari treffeillä Brody Jennerin kanssa – teki paluun hittisarjaan?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Omassa realityohjelmassa esiintynyt Kristin Cavallari erosi miehestään Jay Cutlerista viime vuonna. Samaan aikaan nainen päätti myös lopettaa Very Cavallari -ohjelmansa kuvaamisen, koska ei halunnut jakaa avioeroaan muiden ihmisten kanssa. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että tähti on palannut realityohjelmien pariin muissa merkeissä.

Suositun The Hills: New Beginnings -sarjan uuden tuotantokauden jaksoja on alettu hetki sitten kuvaamaan. Nyt paparazzit ovat onnistuneet saamaan kuviinsa sekä Kristin Cavallarin että hänen vanhan nuoruusajan rakkautensa Brody Jennerin. Kuvista kävi myös ilmi, että pariskunta oli rannalla treffeillä kameraryhmän kuvatessa heitä.

Brody Jenner on mukana The Hills: New Beginnings -sarjan uudella tuotantokaudella, mistä päätellen sarjassa tullaan näkemään myös Kristin Cavallari. Vielä ei kuitenkaan ole selvää esiintyykö 34-vuotias nainen sarjassa vain vierailevana tähtenä vai onko hänet ujutettu mukaan Brody Jennerin uutena ihastuksena koko tuotantokauden ajaksi.

https://www.instagram.com/p/CLDdBqkr1Xh/