Lokakuussa kadonnutta Janne Huttusta ei ole löydetty – poliisi pyytää nyt uusia vihjeitä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi kertoo etsivänsä edelleen lokakuussa Pielavedellä kadonnutta 45-vuotiasta Janne Huttusta. Hänestä on tehty viimeinen havainto torstaina 8. lokakuuta. Huttunen kertoi tällöin lähtevänsä töihin Pyhäjärvelle.Häneen ei ole saatu sen jälkeen yhteyttä. Huttusen auto löytyi lauantaina 10. lokakuuta Pielaveden ja Pyhäjärven rajalta metsätieltä. Auton löytöpaikka on lähellä Rillankiveä, joka on alueen tunnetuimpia nähtävyyksiä.

– Poliisi pyysi kohta katoamisen jälkeen yleisövihjeitä Janne Huttusesta, joita poliisille tulikin runsaasti. Vihjeistä, poliisin ja eri viranomaisten sekä vapaaehtoisten suorittamista etsinnöistä huolimatta Janne Huttusta ei ole löydetty.

Poliisi ja vapaaehtoiset ovat suorittaneet auton löytymisalueen ympäristössä etsintöjä. Janne Huttunen on noin 178 senttimetriä pitkä ja 75 kiloa painava. Havainnoista pyydetään ilmoittamaan poliisin vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai numeroon 0295 415 232.

Poliisi