Tiktak-Petra julkaisi pienokaisen nimen – tyttärestä tuli Leona

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tiktak-tyttöbändistä tunnetuksi tullut Petra Gargano synnytti perheeseensä uuden pienokaisen noin kuukausi ennen naisen laskettua aikaa. Vauvan oli määrä syntyä tammikuussa, mutta tyttö päättikin tulla maailmaan jo 1. joulukuuta. Petralla on hänen miehensä kanssa myös vuonna 2013 syntynyt poika.

Nyt Petra Gargano on miehensä kanssa pitänyt uudelle tulokkaalle nimiäiset. Petra julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa nähdään upea täytekakku ja sen päälle kirjoitettu nimi kokonaisuudessaan. Tytöstä tuli Leona Bella Maria.

Petra Gargano on voinut hyvin tyttären syntymän jälkeen, minkä ansiosta hän onnistuikin aloittamaan treenaamisen fysioterapeuttinsa opastuksella vain kaksi viikkoa synnytyksen jälkeen. Gargano aloitti kuntoilun käyttämällä ensin käsipainoja ja vastuskuminauhaa apunaan. Nyt nainen näyttää palanneen jo takaisin rankemman treenaamisen pariin TFW Vantaa -salille, jossa myös Leona on ollut mukana seuraamassa äidin kuntoilua.