Kourtney Kardashian hehkuttaa mikroneulausta kullanvärisissä biksuissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien sisarukset vierailivat taannoin Turks- ja Caicossaarilla aurinkoloman merkeissä. Vaikka tähdet ovat jo palanneet matkaltaan takaisin Yhdysvaltoihin, ovat he jakaneet usein vähäpukeistenkin lomakuvien jakamista sosiaalisessa mediassa.

Nyt Kourtney Kardashian on jakanut kuvasarjan, jossa hän esittelee kauneudenhoitorutiiniaan. Tähti hehkutti Poosh-merkkinsä mikroneuloilla varustettua, leimasinta muistuttavaa apuvälinettä. Varsinaisten ihonhoitotuotteiden sijaan monien tähden seuraajien huomion varasti kuvissa tosin hänen niukkoihin kullanvärisiin bikineihin verhottu vartalonsa.

Kardashianit ovat olleet otsikoissa taannoisen Turks- ja Caicossaarten lomansa vuoksi, joskin koronarajoitusten rikkominen lomamatkan merkeissä on kerännyt myös kritiikkiä. Kuuluisan perheen edesottamuksia seurataan Yhdysvalloissa jälleen maaliskuusta alkaen Kardashianit-sarjan uusissa jaksoissa. Silloin alkava tuore tuotantokausi tulee olemaan realitysarjan viimeinen.