Kalkkarokäärme kaappasi naisen ruokalähetyksen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ruoan tilaaminen kotiovelle on yleistä etenkin pandemia-aikoina, mutta joskus aterian saaminen viivästyy yllättävillä tavoilla. Erään yhdysvaltalaisen naisen ruokailuhetki viivästyi taannoin ateriaa vartioineen myrkkykäärmeen ansiosta.

Yhdysvaltojen Arizonassa asuva nainen oli aikeissa noukkia Uber Eats -palvelusta tilaamansa ruoan kotinsa oven edestä, kun hän huomasi vaaran. Aivan ruoan sisältäneen pussin vieressä oli kalkkarokäärme. Nainen ei uskaltanut riskeerata käärmeen puremaksi joutumista, vaan hälytti paikalle matelijoiden käsittelyyn erikoistuneen asiantuntijan.

Rattlesnake Solutions -yrityksen Dave Holland saapui pian paikalle hoitamaan tilanteen. Hän sieppasi kalkkarokäärmeen ämpäriin ja vapautti matelijan aavikolle, jossa tarjolla on todennäköisesti käärmeelle sopivampaa ravintoa. Holland epäilee McClatchy News -sivustolle käärmeen säikähtäneen ruokalähettiä ja jähmettyneen paikoilleen kodin kuistille ruokapussin viereen.