Katalysaattorivarkaudet levisivät Joensuuhun – ilmoita havainnoista poliisille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Katalysaattoreiden sisältämistä jalometalleista maksetaan hyvin ja ne ovat suhteellisen helppo varastaa. Nyt katalysaattoreita on anastettu neljästä autosta Joensuun Pursitie viidessä ja Leinikkitie neljässä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

-Havainnoista pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen 0295 415 320 arkisin virka-aikana.

Kerroimme aiemmin, että Päijät-Hämeessä ilmoitettu alkuvuonna useista kymmenistä katalysaattorivarkauksista. Poliisi otti varkauksista kiinni yli 30-vuotiaan miehen. Hän oli myynyt varastamansa katalysaattorit eteenpäin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.