Victoria’s Secretin härskit alushousut: ”Paras tapa kertoa rakastavansa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ystävänpäivä on Yhdysvalloissa todellinen rakkauden juhla, jolloin pariskunnat viettävät laatuaikaa ja tekevät romanttisia tekoja toisilleen. Yleensä moni pariskunta suuntaa ravintolaan ulos syömään, mutta koronaviruksen vuoksi hyvin moni juhlii parisuhdettaan kotona.

Ystävänpäivään kuuluu myös hyvin olennaisena osana lahjat. Nyt seksikkäistä alusvaatteistaan tunnettu alusvaatemerkki Victoria’s Secret on lanseerannut sopivasti ystävänpäiväksi uudet pikkuhousut, joissa on takapuolella sydämen muotoinen kurkistusaukko.

Victoria’s Secret mainostaa uusia pikkuhousuja Instagram-kanavallaan kuvalla, jossa nainen poseeraa hymy huulillaan ja esittelee takapuolen kohdalla olevaa sydämen muotoista aukkoa. ”Nämä pikkuhousut ovat täydellinen tapa kertoa, että rakastat”, kuvatekstissä vakuutetaan.