Suosittu komediasarja päättyy – tuleva kausi jää viimeiseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositussa sitcom-sarjassa Brooklyn Nine-Nine seurataan New Yorkissa sijaitsevan poliisilaitoksen työntekijöiden koomisia edesottamuksia. Nyt sarja on fanien harmiksi saamassa päätöksensä tulevan tuotantokauden myötä.

NBC-kanava ilmoitti Brooklyn Nine-Ninen kymmenen jaksoa kattavan kahdeksannen tuotantokauden jäävän sen viimeiseksi. Uudet jaksot alkavat Yhdysvalloissa aikaisintaan tämän vuoden syksyllä. Kahdeksannen tuotantokauden tuotanto on kokenut viivästyksiä koronapandemian vuoksi.

Brooklyn Nine-Ninen toinen luoja, Dan Goor, kertoo Deadlinen mukaan lopettamispäätöksen olleen vaikea. Hänen mukaansa se on kuitenkin paras tapa kunnioittaa sarjan hahmoja, tarinaa ja katsojia. Hän kertoo olevansa kiitollinen siitä, että sarja jatkui näin kauan.

Yhdysvalloissa alun perin Fox-kanavan esittämä Brooklyn Nine-Nine oli vaarassa saada päätöksensä jo viidennen kauden jälkeen. Fanien kampanjoinnin ansiosta sarja kuitenkin jatkui NBC-kanavalla vuonna 2019. Sarjaa on esitetty Suomessa TV5-kanavalla ja Netflix-suoratoistopalvelussa.