Bikineissä pakkasessa – kylmyys ei haittaa Helena Christenseniä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tanskalainen Helena Christensen oli yksi 1990-luvun suurimmista nimistä huippumallien joukossa. Parikymppisenä uransa mallimaailmassa aloittanut tähti on edelleen 52-vuotiaana konkarina kysytty nimi.

Helena Christenseniä eivät kylmät ilmat vaikuta juurikaan hetkauttavan. Huippumalli nimittäin jakoi Instagram-tilillään kuvia, joissa hänet nähdään puikkelehtimassa lumen keskellä pelkkiin violetteihin bikineihin verhoutuneena. Fanin ihmetellessä tähden vähäistä vaatetusta talvin keskellä väitti Christensen tempauksellaan olevan hyviä terveysvaikutuksia ja rakastavansa sitä.

Helena Christensen nousi tähteyteen vuonna 1986 edustettuaan Tanskaa Miss Universum -kisoissa. Hän on ollut tuttu näky muun muassa Victoria’s Secretin muotinäytösten catwalkeilta ja Chris Isaakin Wicked Game -hitin musiikkivideolta. Christensen tunnetaan myös Nylon-lehden yhtenä perustajana sekä luovana johtajana ja hyväntekijänä.