Cardi B antoi tyttärensä meikata hänet – näyttävä lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen hiphop-tähti Cardi B on tullut tunnetuksi hänen rohkeasta tyylistään niin musiikkivideoilla kuin esiintymislavoillakin. Cardi B nähdäänkin usein näyttävissä meikeissä ja pitkissä irtoripsissä, mutta tällä kerralla hänen meikkitaiteilijanaan pääsi toimimaan oma tytär.

Cardi B on koronaviruksen aikana viettänyt tavallista enemmän aikaa kotonaan ja nauttinut etenkin yhteisestä ajasta hänen tyttärensä Kulture Kiarin kanssa. Nyt tähti antoi hänen kaksivuotiaan lapsensa kokeilla hänen taitojaan meikkitaiteilijana.

Cardi B julkaisi hänen Instagram-kanavallaan tarinan, jossa Kulture maalaa hänen luomilleen ruskeaa ja punaista. Lopputulos on melko täplikäs ja erikoinen niin kun kuvitella saattaa. 28-vuotias räppäri kommentoi videolla omaa kuvaansa katsellen, että hän näyttää nätiltä.

Cardi B, Instagram