Kotkalaisravintola rikkoi koronarajoituksia – tuomittiin kahden viikon toimintakieltoon

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ihmisillä ja yrittäjillä on vaikeuksia sopeutua enää lähes vuoden ajan jatkuneisiin rajoituksiin. Yritystoiminta ja sosiaalinen elämä on retuperällä monella koronapandemian kuritettua koko maailmaa. Kotkalainen ravintola oli rajoituksista huolimatta auki.

– Etelä-Suomen aluehallintovirasto on määrännyt kotkalaisen Dream 10 Club -nimisen ravintolan suljettavaksi kahden viikon määräajaksi tartuntatautilain mukaisten aukioloaikojen rajoitusten rikkomuksen vuoksi, Aluehallintovirasto uutisoi.Ravintolassa oli käynyt 6. helmikuuta poliisipartio. Aluehallintovirasto sai poliisilta tiedoksi, että ravintola oli ollut avoinna vielä kello 00.25. Voimassa olevien koronarajoitusten mukaan sen olisi pitänyt sulkeutua kello 23.00.

Rikkomuksen vuoksi Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen, jonka mukaan ravintoloitsijan täytyy keskeyttää ravitsemistoiminta ja pitää liike suljettuna asiakkailta 12.-26.2.2021.