Bruce Springsteen pidätetty rattijuopumuksesta – Jeep hyllytti hänen tähdittämänsä automainoksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan muusikkolegenda Bruce Springsteen on päätynyt ongelmiin lain kanssa. 71-vuotias laulaja-lauluntekijä on pidätetty Yhdysvaltojen New Jerseyssä rattijuopumuksesta syytettynä.

Bruce Springsteen pidätettiin Gatewayn ulkoilualueella Sandy Hookissa marraskuussa, mutta tapaus tuli julkisuuteen vasta nyt. Häntä syytetään rattijuopumuksesta, huolimattomasta liikennekäytöksestä ja julkijuopottelusta. Tähden kerrotaan olleen yhteistyöhaluinen, eikä hänellä ole aikaisempia syytteitä rattijuopumuksesta.

Uutinen rattijuopumuksesta tuli pian sen jälkeen, kun Springsteen esiintyi Jeep-automerkin Super Bowl -mainoksessa. Jeep on The Guardian -lehden mukaan toistaiseksi hyllyttänyt mainoksen syytteiden tultua julki. Pitkän ja menestyksekkään uran folk- ja rockmusiikin parissa tehnyt Bruce ”The Boss” Springsteen tunnetaan muun muassa kappaleista Born in the U.S.A., Thunder Road, Born to Run ja Dancing in the Dark.