Karhu putosi heikkoihin jäihin järvellä – perhe kuvasi seuraukset videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pikku Kakkosen lapsia vuosikymmenten ajan traumatisoineessa animaatiossa nähtiin nalle, joka joutui kantapään kautta oppimaan miksi heikkoa jäätä kannattaa varoa. Nyt viraalina on levinnyt luontovideo, joka on kuin tosielämän versio kyseisestä tietoiskusta.

Yhdysvaltojen Tahoejärvellä kuvatulla videolla isokokoinen karhu nähdään tallustamassa hitaasti jään päällä. Jää osoittautuu kuitenkin aivan liian ohueksi satojen kilojen painoisen eläimen alla. Jääkerros pettää, ja karhu päätyy putoamaan sen läpi hyiseen veteen.

Karhu onnistui lopulta nousemaan ylös avannosta omin avuin. Videon kuvaaja kertoo todistaneensa tilannetta ystävänsä syntymäpäiväjuhlia varten vuokraamasta Airbnb-asunnosta käsin. Ystävä oli yrittänyt soittaa eläinten hallintapalvelua apuun, mutta tilanne ehti ratketa ennen kuin hän ehti edes puhumaan kenenkään linjan toisessa päässä olevan kanssa.