Maura Higgins näyttävässä peili-selfiessä – pelkissä pitsialusvaatteissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuvankaunis Maura Higgins on noussut julkisuuteen osallistuttuaan kaksi vuotta sitten Love Island -realityohjelmaan. Higgins onnistui erottautumaan ohjelman muista kaunottarista edukseen ja oli myös ohjelman finaalissa mukana. Sen jälkeen tähti on osallstunut myös Dancing on Ice -ohjelmaan.

Nykyään 30-vuotias Maura Higgins ihastuttaa myös sosiaalisessa mediassa omalla läsnäolollaan. Nyt tähti julkaisi 3,1 miljoonan seuraajansa iloksi näyttävän peilin kautta otetun kuvan, jossa hän esittelee timmiä vartaloaan pelkissä valkoisissa alusvaatteissa.

Maura Higgins poseeraa selfie-kuvassaan pelkissä valkoisissa alusvaatteissa. Nainen mainostaa kuvansa yhteydessä omia Bellamianta-merkkisiä itseruskettavia tuotteita, joiden avulla ilmeisesti myös kaunotar itse on loihtinut pronssisen hehkun iholleen.