Nuori mies tappoi keski-ikäisen naisen Viitasaarella – poliisi pyytää havaintoja

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Sisä-Suomen poliisilaitos tutkii Viitasaaren Saviniemenkujalla tapahtunutta henkirikosta. Viitasaaren keskustassa Hepokankaalla sijaitsevassa talossa asuva keski-ikäinen nainen löydettiin kuolleena maanantaina 15. helmikuuta kello 18:00. Hän on saanut surmansa 14.-15. helmikuuta välisenä aikana.

Poliisi tutkii kuolemaa henkirikoksena ja on ottanut kiinni ja pidättänyt tekoon epäiltynä 20-vuotiaan miehen. Hänet otettiin kiinni Oulusta. Tekijä ja uhri eivät ole sukua toisilleen. Tutkinta jatkuu Savimäenkujalla ja sen läheisyydessä. Lähialueilta kaivataan myös havaintoja.

– Näitkö sinä erityisesti Hepokankaan tai Penttilänrinteen alueella jotain normaalista poikkeavaa ja mahdollisesti tapahtuneeseen liittyvää sunnuntain 14.2. kello 18:00 ja maanantain 15.2. kello 18:00 välisenä aikana? Ilmoita havainnoistasi poliisille numeroon 050 456 0471, poliisi tiedottaa.