Kardashianin siskokset niukoissa alusvaatteissa – faneille todellista herkkua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian vietti juuri ystävänpäivää lastensa kanssa ilman miestään Kanye Westiä, josta nainen on huhujen mukaan eroamassa. 40-vuotias Kardashian on kuitenkin pitänyt huolen siitä, että räppäri on voinut sosiaalisen median välityksellä nähdä mistä hän on jäänyt paitsi.

Kim Kardashian on perustanut oman Skims-nimisen vaatealan yrityksen, joka on erikoistunut muotoileviin alusvaatteisiin. Merkiltä on kuitenkin viime aikoina tullut myös oloasuja sekä lastenvaatteita. Nyt Kardashian esitteli siskojensa kanssa uutta alusvaatemallistoa, joka on naisen mukaan Skimsin kaikkien aikojen seksikkäin kokoelma.

Kim Kardashian julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia ja videoita, joissa hänet nähdään pikkusiskojensa Kylien ja Kendallin kanssa. Naisilla on yllään todella näyttävät tomaatinpunaiset alusvaatteet, jotka korostavat jokaisen omaa vartalomallia.