Mikä takapuoli! Megan Thee Stallion herutteli estottomassa kuvasarjassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Megan Thee Stallion on noussut pari vuotta sitten suureen suosioon Billboard-listalle nousseella Hot Girl Summer -hitillään, jolla vierailivat Nicki Minaj ja Ty Dolla Sign. Viime aikoina tähti on vieraillut myös itse muun muassa Cardi B:n ja Ariana Granden kappaleilla.

Megan Thee Stallion täytti juuri 26 vuotta. Syntymäpäiväviikkonsa käynnistymisen kunniaksi tähti julkaisi itsestään näyttävän kuvasarjan, jossa hän oli pukeutuneena niukkaan lateksiseen asuun. Tähti esitteli kuvissa violetissa asussa hänen kurvejaan, ja etenkin naisen pakarat pääsivät pääosaan useimmissa otoksissa.

Räppäri aloitti taannoin kovan kuntokuurin. Megan Thee Stallion julkaisi hänen Instagram-kanavallaan myös kuvia, joissa nähtiin millainen muutos hänen vartalossaan oli tapahtunut jo ensimmäisen viikon aikana.