Ballerinan varpaat ovat vääntyneet kieroon – lääkäri yrittää pelastaa leikkauksella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TLC esittää ohjelmasarjaa nimeltään My Feet Are Killing Me. Sarjassa seurataan kivuliaiden tai kiusallisten jalkaongelmien kanssa kärsiviä. Nyt ikävistä nivelmuutoksista kärsivä ballerina on päättänyt hakea apua amerikkalaiselta tohtori Brad Schaefferilta.

Danielle on tehnyt pitkän uran ballerinana, joten hänen jalkansa ovat kärsineet ballerinatossuissa vuosien ajan. Seurauksena tanssijan jalat ja varpaat ovat vääntyneet luonnottomiin asentoihin. Lääkäri sanoo, että virheasennot on korjattavissa, mutta ainoastaan vaativilla leikkauksilla.

Tanssijan vaivaisenluita joudutaan leikkaamaan ja joitakin varpaita lyhentämään. Prosessi on vaativa ja pitkä. Danielle on kuitenkin onnellinen kuullessaan, että tulevaisuudessa hänen jalkansa ovat lähelle normaalia, sillä hän ei ole koskaan aikuisiällä kävellyt normaalisti. Toiveena on, että hän voisi vilä tulevaisuudessa tanssia ilman kipua.