David Bowie -elokuvasta esimakua trailerissa – keskittyy tähden Ziggy Stardust -vaiheeseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muusikoiden elämänkertaelokuvat ovat kuumaa huutoa Hollywoodissa. Nyt tulossa on musiikkilegenda David Bowiesta kertova elokuva, joka keskittyy tähden uraan 1970-luvun alkupuolella.

Stardust-elokuvassa David Bowien ura polkemassa paikoillaan, minkä ansiosta tähden täytyy uudistaa imagonsa. Elokuvassa seurataan Bowien matkaa kohti räiskyvää Ziggy Stardust -lavapersoonaa. Apuna toimii Mercury Recordsin tiedottaja Ron Oberman.

Gabriel Rangen ohjaamassa Stardustissa ei kuulla todellisia David Bowien kappaleita, sillä elokuva toteutettiin ilman edesmenneen muusikon perheen hyväksyntää. Johnny Flynnin, Marc Maronin ja Jena Malonen tähdittämästä Stardust-elokuvasta saadaan esimakua tuoreen trailerin muodossa.