Prinssi Philip kiidätettiin sairaalaan – täyttää sata vuotta kesällä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitsijan Elisabet II:n puoliso, 99-vuotias prinssi Philip, joutui äskettäin sairaalaan. Hän hakeutui sairaalahoitoon jo viime viikolla huonovointisuuden vuoksi.

Prinssi Philip täyttää kesällä sata vuotta. Miehellä ei ole koronavirusta, koska hallitsijapari sai rokotteen aiemmin tänä vuonna tammikuussa. Prinssi Philip lopetti kuninkaalliset edustustehtävät neljä vuotta sitten, ja on sittemmin pysynyt poissa julkisuudesta.

Prinsessa Eugenie ja hänen aviomiehensä Jack Brooksbank saivat esikoisensa 9. helmikuuta. Poika nimettiin prinssi Philipin mukaan August Philip Hawke Brooksbankinksi. Prinssi Philipin vointia tarkkaillaan sairaalassa, jossa hänet on määrätty vuodelepoon, Associated Press uutisoi.