Chachi Gonzales testasi vanhan kansan uskomuksia – onko tulossa tyttö vai poika?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmaa valloittaneista Duudsoneista tunnetuksi tullut Jukka Hildén ja hänen vaimonsa Chachi Gonzales ilmoittivat hetki sitten odottavansa toista lastaan. Avioparilla on myös tytär Sophia Rose, jonka yksivuotissyntymäpäiviä perhe juhli marraskuun lopulla.

Chachi Gonzales pitää YouTubessa suosittua videoblogia, jota seuraa jo 1,65 miljoonaa ihmistä. Nyt nainen julkaisi kanavallaan videon, jossa hän yrittää Jukan kanssa selvittää erilaisia vanhan kansan uskomuksia testaamalla, että onko heille tulossa tyttö vai poika.

Aluksi Gonzales tuijottaa itseään pitkään peilin kautta. Koska hänen pupillinsa eivät muuttaneet kokoaan, vanhan kansan mukaan on tulossa poika. Myös vatsan muoto viittaisi poikaan ja se, että raskaus on ollut erilainen kuin Sophiaa odottaessa. Sukupuolta arvaillaan myös hiuksen varassa roikkuvan sormuksen, öljyn ja pissatestin avulla.