Demi Lovaton nännilävistys varasti huomion somekuvassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rohkeasti riippuvuksiistaan ja yliannostuksesta kertonut laulaja Demi Lovato on suosinut viime aikoina rouheampaa tyyliä. Hän on paljastanut, että naisesta leivottiin muottiin sopivaa poptähteä, mikä osaltaan johti syömishäiriöihin ja huumausaineriippuvuuksiin.

Hän on nykyään sinut itsensä kanssa. Nainen on myöntänyt bi-seksuaalisuutensa ja samalla hän pyrkii toteuttamaan omaa tyyliään. Nainen on esiintynyt julkisuudessa usein bleiseriin ja suoriin housuihin pukeutuneena. Nyt hän on julkaissut tyylistään uuden kuvan Instagramiin.

Kuva paljastaa, että naisella on nännilävistys. Rinta kuultaa mustasta topista läpi. Demi Lovato: Dancing With the Devil -niminen dokumentti ilmestyy 23. maaliskuuta. Nainen on nyt kertomansa mukaan vapatuneempi kuin aiemmin.