Jesy Nelsonilta pysäyttävä kuva kuntosalilta: ”Luulin laihuuden tekevän minusta onnellisen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Little Mix -yhtyeessä lauloivat vielä viime vuonna Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock ja Jesy Nelson. Syksyn aikana Jesy Nelson päätti jättäytyä bändistä kokonaan pois vedoten siihen, että hänen mielenterveytensä ei kestänyt suositun tyttöbändin ulkonäköpaineita.

Jesy Nelson on pitänyt julkisuudessa melko matalaa profiilia erottuaan tyttöbändistä. 29-vuotias laulaja jakoi nyt itsestään Instagram-kanavalleen vanhan kuvan, jossa nainen makaa treenin jälkeen kuntosalin lattialla. Nelson pitää kuvaa hyvin surullisena, koska hän muistaa miten hän kiusasi itseään oman kokonsa vuoksi.

Jesy Nelson muistaa kuntosalilla ajatelleensa, että laihempana hän olisi onnellisempi. Hän oli katsonut itseään halveksuen peilistä ja vetänyt reisiensä ihoa taakse päin niin, että hän näkisi miltä rako reisien välissä näyttäisi. Nainen muistelee myös näännyttäneensä itseään mahtuakseen pienempiin vaatteisiin. 10 vuoden aikana nainen on kuitenkin oppinut ymmärtämään, että onnellisuus syntyy täysin muista asioista kuin vartalon koosta.