Zara Larsson paljasti videolla – tälläinen on täydellinen koti-ilta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruotsalainen poptähti Zara Larsson on julkaissut viime aikoina tiuhaan tahtiin uutta musiikkia. Viime vuonna nainen julkaisi kolme singleä, ja tänä vuonna tähti on ehtinyt julkaisemaan jo yhden uuden kappaleen. Tuoreimman kappaleen nimi on Talk About Love ja siinä on mukana vierailemassa Young Thug.

Nyt Zara Larsson avasi kotinsa ovet Britannian Vogue -lehdelle ja esitteli videolla millainen on hänen mielestään täydellinen ilta kotona. 23-vuotias poptähti esittelee aluksi kuvaajalle hänen kotiaan, jossa naisen lempipaikka on muhkea sohva. Tätä nykyä nainen voisikin hyvin toimia mielestään elokuvakriitikkona, koska hän on katsonut viime vuoden aikana niin paljon elokuvia ja sarjoja.

Täydelliseen kotiruokaan kuuluu tähden mukaan hyvän sarjan lisäksi ruoka ja ystävät. Nainen tekee itselleen tacoja ja syö ne videopuhelun välityksellä ystäviensä seurassa. Zara Larsson käy myös virkistävässä avannossa, jonka jälkeen hän lämmittelee hyvän tovin tekemänsä takkatulen ääressä kotonaan.