XL-mallikaunotar Lizzo heruttelee somessa – hiukset taistelivat huomiosta vartalon kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzo, oikealta nimeltään Melissa Viviane Jefferson, on noussut viime vuosien aikana poptaivaan kirkkaimpaan tähtikaartiin. Lizzo tunnetaan sosiaalisessa mediassa myös kehopositiivisuuden sanansaattajana, joka ei häpeile vartalonsa esittelemistä kameralle.

Nyt Lizzo on julkaissut näyttäviä kuvia, joissa tähti poseeraa lyhyessä denimhameessa ja -topissa. Asun alta paljastuvat myös pinkit alusvaatteet, joita tähti ei pelännyt esitellä. Huomiosta kuvissa taisteli valtava hiuslisäke, kun tähden päälaelle kiinnitetty letti ylettyi metrien päähän.

Lizzo julkaisi myös videoleikkeitä, joissa nähdään miten hän liikkui kameran kuvatessa ja kuvaajan ohjatessa häntä. Lizzo poseerasi itsevarmasti työryhmän edessä puristellen rintojaan ja esitellen paljasta vatsaansa.