Macaulay Culkin jätti lääkärilaskun maksamatta – klinikka hakee saataviaan oikeudessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksin kotona -elokuvien entinen lapsitähti Macaulay Culkin jäi taannoin eläkkeelle. Nelikymppinen mies on nyt jättänyt lääkärilaskun maksamatta. New Yorkin lääkäriasema on joutunut hakemaan saataviaan oikeusteitse.

Manhattan Endoscopy Center penää näyttelijältä 1.500 dollarin suuruista maksua lääkärikäynnistä. Suolisto-ongelmiin ja niiden hoitoon erikoistunut klinikka on yrittänyt saada laskua maksetuksi jo vuosien ajan. Mies on vieraillut klinikalla 17. toukokuuta vuonna 2018.

Macaulay Culkinin edustaja ei ole kommentoinut asiaa. Manhattanilla elävä näyttelijä on tehnyt esiintymisen American Horror Story -sarjan 10. tuotantokaudella. Jakso esitetään myöhemmin tänä vuonna, Page Six uutisoi.