Lisa Rinnan tytärtä syytetään tummaihoisena esiintymisestä – hänen mukaansa kyse on rusketuksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallin uraa aloitteleva Amelia Hamlin on tullut monille tutuksi näyttelijäpariskunnan Lisa Rinnan ja Harry Hamlinin tyttärenä. Viime aikoina 19-vuotias kaunotar on kuitenkin ollut enemmän uutisotsikoissa alettuaan seurustelemaan Kardashianit-sarjasta tuttua 37-vuotiasta Scott Disickiä.

Amelia Hamlinilla on yli 780.000 seuraajaa Instagramissa. Heistä suuren joukon hän onnistui suututtamaan tuoreilla kuvillaan, joissa tähden iho näyttää olevan huomattavasti tummempi kuin normaalisti. Seuraajat syyttivät naista siitä, että hän yrittää esiintyä tummaihoisena.

Amelia Hamlin on viime aikoina viettänyt paljon aikaansa rannalla rakkaan poikaystävänsä kanssa ja kertoikin People-sivuston mukaan, että kyse on vain rusketuksesta. Tähti ei yrittänyt saada ihoaan näyttämään tummemmalta kuin se oikeasti on. Nainen on kuitenkin nyt poistanut kuvista kommentoinnin ilmeisesti sen vuoksi, että negatiivinen keskustelu alkoi ottamaan kommenttikentässä vallan.