Lucy Hale löysi uuden rakkaan – seurustelee vanhemman näyttelijäkomistuksen kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä Lucy Hale tuli monille tunnetuksi hänen roolistaan Valehtelevat viettelijät -teinisarjassa. Hale on viime aikoina näytellyt myös elokuvissa, mutta tällä hetkellä kaikki projektit ovat hänen kohdallaan tauolla ja hän on viettänyt aikaa kotona koiransa kanssa. Nyt tähti on kuitenkin löytänyt rinnalleen uuden rakkaan.

Lucy Hale on alkanut tapailemaan Riverdale-sarjasta tunnettua tähteä Skeet Ulrichia. 31-vuotias Lucy Hale ja 51-vuotias Skeet Ulrich olivat tutustuneet yhteisten ystävien kautta. Pariskunnan välillä oli kipinöinyt heti ja he olivat ryhtyneet nopeasti parisuhteeseen.

E! News -sivuston saamien tietojen mukaan Lucy Hale ja Skeet Ulrich ovat seurustelleet noin kuukauden ajan. He eivät ole piilotelleet romanssiaan vaan heidät on jo nähty yhdessä ravintoloissa suutelemassa toisiaan ja halailemassa kadulla.