Sara ”Smoukahontas” Forsberg paljasti videolla: ”Näin onnistuin painonpudotuksessa”

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen kielinaisena ja monilahjakkuutena tunnettu Sara Forsberg on viime vuosien aikana kiinnittänyt erityistä huomiota terveyteensä. Nainen on julkaissut omassa sosiaalisessa mediassaan kuvia tuloksista, joita kuntoilu ja ruokavaliomuutokset ovat tuoneet tullessaan.

Sara julkaisi vuosia sitten suositulla YouTube-kanavallaan videon, jossa hän kertoi miten hän onnistui muokkaamaan vartaloaan levy-yhtiön maksamien ammattilaisten tekemien kunto-ohjelmien ja ruokavalioiden avulla. Tällä kerralla nainen teki elämäntapamuutoksensa kuitenkin itse ja päätti jakaa omat vinkkinsä uuden päivitetyn videon muodossa.

Sara Forsberg kertoo laihtuneensa noin 20 kiloa muutettuaan elämäntapojaan terveellisempään suuntaan. Forsbergin mukaan oikotietä onneen ei ole. Laihtuakseen ihmisen tulee syödä vähemmän roskaruokaa ja liikkua enemmän. Forsberg neuvoo löytämään liikuntamuodon, josta itse pitää, jolloin liikuntaa voi harrastaa omaksi ilokseen eikä laihduttamisen vuoksi.

Sara Forsberg on nauttinut erityisesti pitkistä kävelyistä luonnossa sekä kotitreeneistä, joita hän on tehnyt YouTube-videoiden avulla. Nainen on myös pitänyt kuntosalilla käymisestä ja voimaharjoittelusta. Forsberg noudattaa edelleen terveellistä ruokavaliota, johon hän kuitenkin sallii mukaan satunnaisia herkkuja.