Gossip Girl -tähti synnytti äskettäin vauvan – vartalon nopea muutos ihmetyttää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar Jessica Szohr on tullut monille tutuiksi muun muassa The Internship ja Piraija -elokuvista sekä tähden rooleista suositussa Gossip Girl -sarjassa. 35-vuotias Szohr sai hänen poikaystävänsä Brad Richardsonin kanssa alle kaksi kuukautta sitten esikoisensa.

Jessica Szohr synnytti kuusi viikkoa sitten tytön, jolle he antoivat nimeksi Bowie Ella. Nyt Szohr julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän esittelee raskaudesta palautunutta vartaloaan. Tähden mielestä tuntuu uskomattomalta ajatella, että hän kasvatti juuri sisällään uuden ihmisen.

Nainen on ollut hyvin ihmeissään siitä mihin hänen vartalonsa on kykenevä. Jessica Szohr kiittää vauhdikkaasta palautumisesta hänen nopeaa aineenvaihduntaansa. Kapeasta vyötäröstä nauttiva tähti ei kuitenkaan malta odottaa, että hän pääsee takaisin kuntoilun pariin.